sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Avoimet puutarhat 2020


Olipa viikko! Alkuviikosta olisi pitänyt kitkeä rikkaruohoja hiki hatussa, mutta koko viikon satoi vettä. Olen toki innokas puutarhaihminen, mutta en niin innokas, että sateessa viitsisin kykkiä penkeissä. 

Tällä viikolla ensimmäinen päivänlilja avasi kukkansa ja odotan, että loputkin aloittaisivat kukinnan, niin näkisin, miltä kevään ostokset näyttävät. Tänä keväänä panostin siis päivänliljoihin.


Keltainen kliivia aloitti tämän vuoden toisen kukinnan.


Ja sitten viikon loppuhuipennus: Avoimet puutarhat!
Kävijöitä oli 119 ja enpä voi muuta sanoa, että jos joku juttu voittaa sen että pääsen käymään muiden puutarhoissa, niin oli todella hauskaa nähdä oma piha muiden silmin. Omat kaverini eivät erota ruusua pionista, joten kun he näkevät pihani, "se on ihan kiva". On ihan eri juttu kun katsoja erottaa kasvit toisistaan ja jaksaa rupatella niistä.2 kommenttia:

  1. Kivasti sinulla kävijöitä riitti. Itse en käynyt missään vaikka sinun puutarha kyllä houkutti. Minulla on päivänliljoja todella paljon myös erilaisia mutta myös isompia ryhmiä samaa lajiketta. Ne on terveitä ja hyviä kasveja myös niillä on upea syysväritys.

    VastaaPoista