Taustaani

Innostuin kukista jo lapsuudenkodissani, minulla oli aina huone täynnä kukkia. Sittemmin puutarhainnostukseni on kasvanut huonekasveista takapihalle ja sieltä mökin kautta metsäpuutarhaan.

Huonekasvit


Huonekasveista kaikki alkoi ja kaikki tulee varmaan päättymään. Jokainen voi ostaa kasvin, olipa kotina mökki tai linna. Alla Viherpihan artikkeli kaktuksistani syyskuu 2016.Takapiha


Kun sain oman takapihan, avautui ihan uusi maailma. Vihdoin pystyin luomaan oman pikkupalan paratiisia omalle takapihalleni.

Metsäpuutarha
Mökin myötä pääsin maistamaan aitoa luontoa. Suopohjaisessa maassa on parhaiten viihtyneet alppiruusut.

Omakotitalo


Marraskuun lopulla 2017 muutimme omakotitaloon, jossa on 1567 m2 tontti. Pihalla on kymmenisen vanhaa omenapuuta sekä marjapensaita ja tyrnejä. Talossa on 24 m2 lasitettu terassi, jonka eristimme viherhuoneeksi.

Perheeni
kesa2007 

Työmies tarvittaessa
heinakuu_b 122

Lapseni 2003, talkooporukka tarvittaessa
Jedi vartioi puutarhassa
Bruno, kodinvaihtaja, perheessämme vuodesta 2016
Zorro, kodinvaihtaja, perheessämme vuodesta 2015


Rousku 10 v. vuonna 2015
Motto: "riehukoot muut, minä vedän lonkkaa"
Blogini:
http://ovitz.vuodatus.net, aloitin blogin 2008, mutta vuonna 2012 serveri kaatui ja oli alhaalla kuukauden. Blogin rakenne hajosi, eikä koskaan palannut entiselleen. Siellä on kuitenkin aika paljon tarinoita metsäpuutarhasta edelleen. Mutta elämä jatkui ja blogini jatkui osoitteessa http://ovitz.blogspot.fi/ ja jatkuu siellä edelleenkin koirien osalta. Puutarhapuoli siirtyi 2013 lopussa blogiin, joka oli tehty WordPressin päälle, http://nordicgarden.fi/, mutta tietoturva- ja päivitysongelmien takia rakenne hajosi kaksi kertaa ja kaapattiin kerran, joten päätin jatkaa puutarhablogiani bloggerin päällä 2015 lokakuun lopussa. Talolle tein oman blogin https://kakluuni.blogspot.fi/.