sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Uusia marjapensaita


Uudelle kasvimaalleni halusin vadelmia, kokeiluun menevät nämä kolme lajiketta: Takalan herkku, Maurin makea ja pensasvadelma Ville, joka on luonnonvadelman ja 'Ottawan' risteymä.Vanhojen marjapensaiden luokse laitan kahta erilaista mustaherukkaa: Pohjan jätti ja Marski.Tyttäreni osti minulle kevätvihmaa, saa nähdä, miten se menestyy, ihan uusi tuttavuus minulle. Apricot Gem ja White Lion.

4 kommenttia:

 1. Vadelmista Takalan herkku on loistava, maukkaat isot marjat. Kovin tuntuu tosin olevan matojen mieleen, mutta niin vissiin muutkin vadelmat. Maurin makeasta en taas niin pidä, tekee reilusti juurivesoja, mutta marjat ja sato jäi pieneksi. Mahdollisesti kasvupaikan vika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, otan huomioon kun istutan. Olisi kiva kyllä saada kunnon sato...

   Poista
 2. Meilläkin on vadelmaa, mutten enää muista lajikkeita, niin ettei musta silleen oo sulle apua. Meillä on marjapensaat niin vanhoja ettei niistä enää juurikaan saa satoa. Mies haluais että leikataan ne, minä haluaisin kokonaan uudet pensaat, saapa nähdä miten käy :) Tuo kevätvihma on minulle ihan outo. Minä kirjoitan blogissani puutarha asioita keväästä syksyyn, nyt perjantaina aloitan. Muuten kirjoitan paljon sisustus asioita esim.
  Olen eka kertaa sun blogissa ja ajattelin jäädä tätä seuraamaan ja liityin lukijaksikin. Tuleppas sinäkin käymään vierailulla aurinkokujalla.
  Rauhallista pääsiäisviikkoa sinulle.

  VastaaPoista