sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Kasvit verannalta sisälle


Kaksi kertaa vuodessa epäilen, että minulla on liikaa kasveja. Keväällä, kun vaihdan multia ja syksyllä, kun nostan kasvit sisään... Kasvit sain sisälle, suihkun kautta, provadopuikoin höystettynä ja raidia päälle sprayaten.


Alussa näytti hyvältä...


Kiinanruusut kukkivat

Orkideatkin kukoistavatKärsimyskukka innostui kukkimaan useammalla kukalla


Pikkuhiljaa alkoi olemaan ahdasta...Mutta kaikki mahtuivat melkein sisään (paitsi kaktukset...)


Viikon isoin juttu oli kuitenkin se, että tyttäreni sai vauvan, pienen pojan

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea tyttärelle ja isoäidille! <3 :)
  Ihania kukkasia sinulla. Voi kun saisin oman kiinanruusunikin kukkimaan. Nuppuja tekee mutta nuput tippuvat sitten jossain vaiheessa. Keväällä avasi kolme kertaa nupun mutta sitten se kukinta jäi siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiinanruusu, varmista, että saa valoa, paljon vettä ja riittävästi ravinteita. Valon puute vaikuttaa kukintaan, kuivuus voi saada tiputtamaan nuput ja se tarvitsee ravinteita jaksaakseen kukkia. Mutta noista kaikista, sanoisin, että valo on tärkein.

   Poista
 2. Huhhuh mikä määrä huonekasveja! Mulla on vain palmuvehka ja satunnainen tulilatva tai orkidea. Ei näissä uusissa asunnoissa oikein mikään pysy hengissä. Onneksi ulkona sentäs on tilaa puutarhalle. Mutta miten sulla voi olla jo lapsenlapsia, kuvastasi päätellen et näytä paljoa mua vanhemmalta eli piirun päälle kolmikymppiseltä! Onnea kuitenkin uudesta lapsenlapsesta ja kodista. T: Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olo on välillä kuin Metusalemilla... Meillä on 84 neliön 70-luvun paritalo, joten kyllä noiden hengissä pitäminen on aikamoista taiteilua...

   Poista