tiistai 23. helmikuuta 2016

Uusia pistokkaita


Tänään pyörähdin töistä tullessani kotimatkalla Plantagenin kautta. Tiesin, että pistokkaat olivat tulleet ja halusin nähdä ne, ennenkuin parhaat oli viety päältä. Samalla reissulla sain sitruslannoitetta ja narua amppeleihin.


Mansikka näytti herkulliselta, ostin 'Delizz' taimen itselleni ja tyttärelleni. Tämän pitäisi tuottaa marjoja läpi kesän. 
Rautayrttejä ostin kolme, pystykasvuisia.Tätä mietin hetken, verenpisarat eivät oikein viihdy terassillani kesällä, siellä on liian kuuma niille. Mutta ostin kaksi pystykasvuista 'Maxima' ja 'Dollar Princess'.


Tähtisilmä on uusi tuttavuus minulle, mutta lila 'Sunny Mary' oli aika kiva.


Kolmas kerta toden sanoo, löysin kaksi Marya. Olen jo kahtena talvena menettänyt Maryn, en ole onnistunut sen talvehdittamisessa. Ne olivat melkein jo myyty loppuun, mutta sain kaksi hyväkuntoista taimea.


Petunioita otin kaksi kerrottua 'Origami Lavender Touch'  ja 'Origami Burgundy'
"Brand new Origami double petunias have dainty tissue paper-like flowers with excellent cold tolerance and the ability to rebound from inclement weather. Origami petunias laugh at the rain and keep on smiling when the sun comes out making them an excellent choice for garden, planters or baskets."

Krookukseni aloittivat kukinnan, olen aika innoissani kokeiluni onnistumisesta.


Ulos siirtyi amatsoninlilja


ja kliiviat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti